Detské postielky a ostatná výbavička

31.07.2017 11:30

Po maminkinom brušku sa stáva pre bábätko najbezpečnejším miestom jeho detská postielka, kde strávi veľa času spinkaním aj hraním. Musí to preto byť preň príjemné prostredie, z ktorého nebude mať obavu, ba práve naopak, bude sa tam cítiť úplne bezpečne a spokojne. K tomu mu môžete dopomôcť jedine Vy rodičia, a to výberom tej správnej detskej postielky. Ak sa rozhodnete pre nákup z www.trendovepostielky.sk, môžete sa spoľahnúť na veľký výber do každej detskej izby – elegantnej, grandióznej, veselej, rozprávkovej aj hviezdičkovej. Okrem toho je našou prioritou zabezpečiť bezpečnosť a maximálne pohodlie a komfort nášmu najmladšiemu klientovi. Preto je každá postielka vybavená 3 úrovňami nastavenia roštu, rovnako ako tri vyberateľné tyče z bočnej strany. Vieme, že okrem bezpečnostných funkcií postielky a musí byť aj pohodlná a mať príjemný vzhľad, preto sú postielky k dispozícii v mnohých atraktívnych farbách. Okrem toho sa vyznačujú vysokou precíznosťou spracovania o každej sebemenší prvok. Rozkošná grafika na prednej strane postielky zachováva detský charakter izby a tým pádom príjemné prostredie pre Vaše dieťatko.
K postielke si môžete dokúpiť aj prebaľovaciu komodu alebo prebaľovací pult v rovnakom dizajne. A pre mäkké a pohodlné sníčky odporúčame sadu do detskej postielky z príjemnej 100 % bavlny, z antialergickou výplňou, bezpečným zapínaním návliečok na zips a krásnymi žiarivými či jemnými farbami.
Vieme, že okrem bezpečnostných funkcií postielky a musí byť aj pohodlná a mať príjemný vzhľad, preto sú postielky k dispozícii v mnohých atraktívnych farbách. Okrem toho sa vyznačujú vysokou precíznosťou spracovania o každej sebemenší prvok. Rozkošná grafika na prednej strane postielky zachováva detský charakter izby a tým pádom príjemné prostredie pre Vaše dieťatko.

Späť